Start before you’re ready

Een uitvaartonderneming starten. Het klonk enerzijds zo ontzettend logisch, maar anderzijds ook heel gek. Ervaringen genoeg. Zowel in privé sferen, als door mijn opleiding tot psycholoog, gespecialiseerd in rouw & verlies. De teller van uitvaarten vastleggen ging inmiddels ook al de 100 over en ervaringen in het begeleiden van families werd ook steeds meer eigen. Wat begon met wat helpen kaarsen neerzetten en genodigden verwelkomen, veranderde al snel in een ‘van A tot Z’ begeleiding.

En toch, het kenbaar maken, een website bouwen, social media onderhouden en jezelf zichtbaar maken bleef ik voor me uitschuiven. Waarom zou ik, Talitha Cornelisse, zich zichtbaar moeten maken? Waarom zat er dan toch ergens een twijfel in mijn hoofd? Dat antwoord volgde toen ik een inspirerend stuk las. De gehele tekst zal ik jullie onthouden, maar wat ik eruit haalde was onder andere het volgende; START BEFORE YOU’RE READY!

En dat gaf mij het laatste zetje. Ik ga mezelf zichtbaar maken, ik durf te denken dat ik het onderscheid kan maken, ik mag geloven dat ik anderen tot steun kan zijn en ja, ik denk zelfs dat ik er goed in ben!

Ik zal gaan schrijven, blijven fotograferen, uitvaarten verzorgen. Ik wil gaan inspireren, ontmoeten, praten en delen. En nee, ik ben er nog niet klaar voor. Maar ja, ik ga ga het doen!

START BEFORE YOU’RE READY!

Previous
Previous

Bij ons thuis